سرانجام نسخه نهایی روایت جدید شرکت مایکروسافت با نام ویندوز ۸٫۱ عرضه شد! این نسخه که با بهبودهای موثری در عملکرد کلی ویندوز و رابط کاربری همراه است، قابلیت های چشمگیری را نیز برای کاربران ویندوز ۸ به همراه دارد. در این نسخه، بهبودهای بسیاری برای کاربران موس و کیبردی ویندوز و کسانی که بیشتر از محیط دسکتاپ برای انجام کارهای خود استفاده می کنند صورت گرفته است. بزرگترین تغییر در نسخه ۸٫۱ مربوط به بازگشت نیمه کامل دکمه ی Start ونیدوز و منوهای مربوط به آن با همان حال و هوای قدیمی است. ویندوز ۸ همواره قوی تر، ایمن تر، پرسرعت تر و دارای عملکرد بهتر مموری نسبت به ویندوز ۷ را دارا بوده است اما باید توجه داشت که حرکت مایکروسافت به محیطی مبنی بر فضای لمسی، ضررهایی را در جذب کاربران قدیمی خود که با محیط دسکتاپ فعالیت می کردند را ایجاد کرده است. شاید بتوان گفت ویندوز ۸٫۱ بیشترین تمرکز خود را در جذب این کاربران داشته و بهبودهای مناسبی را برای کاربران مدرنیزه خود نیز انجام داده است.
|نسخه نهایی ویندوز ۸.۱ به همراه فعال ساز رسمی ویندوز، آپدیت فوریه ۲۰۱۴|
رابط کاربری مترو :
ویندوز ۸ رابط کاربری جدید بر پایهٔ زبان طراحی مترو مایکروسافت را به کار خواهد گرفت، مترو محیطی خواهد بود از ویژگی جدید کاشی وار(مربع مانند)که در صفحه شروع(Start Screen) نمایان میشود که مشابه سیستم عامل ویندوز فون میباشد. هر کدام از آن کاشیها یک برنامه را نشان میدهد و قادر خواهد بود که اطلاعات مرتبط مانند تعداد پیامهای خوانده نشده برای یک برنامهٔ رایانامه و یا درجه حرارت آب و هوا را نشان دهد. سبک مترو برنامههای کاربردی را تمام صفحه اجرا میکنند و میتوانند برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بین یکدیگر از قرارداد(Contracts) استفاده کنند.آنها از طریق فروشگاه ویندوز(Windows Store)در دسترس خواهد بود.برنامههای سبک مترو با Windows Runtime platform جدید و با استفاده از زبانهای برنامه نویسی سی++،ویژوال بیسیک،سی شارپ و اچ تی ام ال/جاوااسکریپت توسعه یافتهاند.
محیط سنتی دسکتاپ برای اجرای برنامههای دسکتاپ به عنوان نرم افزار مترو تلقی میشود. و همچنین دکمه شروع(Start) از نوار وظیفه حذف شدهاست و به جای آن ناحیه حساسی بوجود آمده که با حرکت ماوس به سمت گوشه چپ پایین ظاهر میشود. همچنین نوار چارم(Charm Bar) اضافه شدهاست، هر دو مورد ذکر شده صفحه شروع جدید مترو را باز میکنند که جایگزین صفحه شروع قبلی شدهاست.
مشخصات فایل ISO نسخه ۳۲ بیتی:
Release File: Win81AIO-20in1-x86-en-US-Feb2014.iso
Size: 3.29 GiB
SHA-1: 1B0865DCE824D1CDC4EB41D44AAC8FC32DB8E92B
مشخصات فایل ISO نسخه ۶۴ بیتی:
Release File: Win81AIO-20in1-x64-en-US-Feb2014.iso
Size: 4.64 GiB
SHA-1: E8C9AEF9695DE0639151C23016339C70A6039C8A
توجه: از این پس ، فایل های فشرده با حجمی بیش از ۱۰۰ مگابایت دارای ۵% ریکاوری هستند. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.
دانلود نسخه ۳۲بیتی به صورت پارت های ۱گیگابایتی:
دانلود پارت ۱ : Direct Link
دانلود پارت ۲ : Direct Link
دانلود پارت ۳ : Direct Link
دانلود پارت ۴ : Direct Link
————————————————————————-
دانلود نسخه ۶۴بیتی به صورت پارت های ۱گیگابایتی:
دانلود پارت ۱ : Direct Link
دانلود پارت ۲ : Direct Link
دانلود پارت ۳ : Direct Link
دانلود پارت ۴ : Direct Link
دانلود پارت ۵ : Direct Link
نظرات شما عزیزان: